מיני פשטידות דלורית בהרט טבעוניות

2019-01-12 16.27.18לחורף, התחשק לי מאפה דל קלוריות, לא מאוד פחממתי עם תיבול מחמם של קינמון, הל וציפורן. חלק מהתיבול הזה קיימת בתערובת בהרט.

מצרכים:

1 דלורית בינונית מקולפת ומגוררת.

1 בצל קצוץ מטוגן עד השחמה.

0.5 כוס כמח כוסמין דחוסה.

0.5 כוס חלב שקדים \ סויה בעלי מתיקות קלה.

2 כפות קמח טפיוקה \ קורנפלור

1 שקית אבקת אפיה

3 כפות אבקת שמרי בירה.

1 כף בהרט

1 כף קינמון

1 כפית הל

0.5 כפית מלח

אופציונלי: חופן צימוקים קטנים, או חמוציות.

 

אופן הכנה:

מערבבים הכל יחד עד קבלת עיסה לא נוזלית.

מעבירים למנג'טים של מאפינס, ממלאים עד הסוף.

אופים 15 דקות בדיוק, בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

אני יודע שזה קשה, אבל יש להמתין לפחות חצי שעה עד אכילה, ועדיף אפילו כמה שעות, לקבלת היציבות.

2019-01-12 16.27.07

כתיבת תגובה

שם *
אימייל *
אתר