2020-04-28 11.52.10-1
קציצות טופו יציבות ומדהימות

2 המרכיבים העיקריים פה: טופו ופתיתי סויה, עשירים בחלבון, במיוחד פתיתי סויה עשירים בחלבון בצורה גבוהה.

הכדורים הנפלאים האלה, טעימים, מזינים ובריאים, וממש קשה להפסיק לנשנש אותם :)

מצרכים

1 חבילת טופו קשה (300 גר).
כוס פתיתי סויה.
צרור בזיליקום
3 כפות טחינה
6 כפות קוואקר להכנה מהירה.
מיץ מלימון אחד.
גרידת קליפת לימון אחד.
4 כפות שמן זית
כפית מלח
חצי כפית פלפל
רבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה.

מבשלים בסיר את פתיתי הסויה עם 2 כוסות מים וכף אבקת מרק במשך 20 דקות על אש גבוהה או עד שהמים מתאדים. בסיום מסננים לחלוטין את הנוזלים, ונשארים פתיתים רכים.

במעבד מזון טוחנים טופו, תבלינים. מוסיפים שמן זית, לימון, וטחינה. לאחר מכן מוסיפים בפולסים עלי בזליקום , קווקר, ואת פתיתי הסויה. מערבלים בפולסים רק עד איחוד החומרים.

על מגש ונייר אפיה משומן קלות, יוצרים מהבלילה כדורים בגודל פינג-פונג.

בתנור שחומם ל 180 מעלות, אופים 15 דקות, אז עוד 10 דקות בטורבו עד הזהבה.

כתיבת תגובה

שם *
אימייל *
אתר