כרובית שלמה בציפוי פירורי לחם ואיולי טבעוני. ושאר ירקות

את המתכון הזה ניסיתי מספר פעמים, וגם עם ירקות שונים פרט לכרובית, וזה ממש מעדן.

מצרכים:

  • 1 כרובית יפה.
  • ירקות נוספים לפי החשק. אני ניסיתי גם בטטה.

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את בסיס הכרובית, ומסירים עלים. משאירים אותה שלמה. מבשלים אותה 7-10 דקות עד ריכוך ראשוני. מסירים מהאש ומניחים במסננת להגיר את הנוזלים.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. מכינים איולי ב -4 דקות
  4. מניחים את הכרובית על נייר אפיה בתבנית לתנור(אני אוהב תבנית עגולה)
  5. מברישים את הכרובית בהרבה איולי.
  6. מפזרים מעל פירורי לחם בנדיבות, ככה שידבק טוב לכל חלקי הכרובית.
  7. מכניסים לתנור עד שמשחים יפה. מוציאים ואוכלים מיד :)

2016-10-17 16.47.57

2016-10-17 16.48.46

כתיבת תגובה

שם *
אימייל *
אתר