כדורי שוקולד מנצחים

כל כך הרבה שבחים, על משהו כל כך פשוט, שזה מרגיז לשמוע כמה מהר מכינים את זה :)

2017-01-19 00.11.47

מצרכים:

  • חבילת בסקוויטים פתי בר, 300 גרם בערך.
  • חצי חבילת שוקולד מריר איכותי.
  • רבע כוס שמן קוקוס.
  • 4 כפות גדושות אבקת שוקו – כן כן, זה שמכינים איתו שוקו לילדים (ולמבוגרים). אני השתמשתי באבקת שוקו איכותית בטעם מיוחד שהזמנו מחו"ל.
  • חצי כוס חלב שקדים\סויה\אורז או כל משקה חלב אחר לבחירתכם.
  • כדורים צבעוניים וקוקוס לציפוי.

אופן ההכנה

  1. ממיסים את השוקולד במיקרו. זה צריך להיות 15-20 שניות. תוודאו שזה לא מתבשל במיקרו יותר מדי. תנסו שזו יהיה בדיוק כמות הזמן הנחוצה להמסה.
  2. טוחנים את הביסקווטים במעבד מזון לרמה של פירורים גדולים, אבל שלא תהיה ממש אבקה דקה.
  3. מוסיפים את כל שאר המרכיבים, ומערבלים בפולסים עד לאיחוד יפה של כל החומרים.
  4. שוטפים ידיים :) כן.
  5. מכינים צלוחית עם קוקוס לציפוי. אם יש כמה ציפויים, אז תכינו צלוחית לכל ציפוי.
  6. מעבירים לקערה, יוצרים כדורים קטנים בידים. מדי פעם טובלים את הידים בקערת מים כדי למנוע הידבקות הבלילה לידים. כל כדור טובלים בציפוי הרצוי מעבירים לתבנית.
  7. שומרים במקרר. זה ממילא יגמר תוך שניות.

כתיבת תגובה

שם *
אימייל *
אתר